signetillhavs.blogg.se

Långsegling med SY Signe.

Delfzilj

Kategori: Allmänt

Efter en lång dag på på vattnet har vi nu nått Delfzilj i Holland. En spännade tur med först medström och ca 8 knop men till största delen motström och mellan 1,9 och 4 knop, väldigt mysko för det såg ut som vi gjorde massor med fart. Eftersom sanddynerna flyttar på sig p g a av tidvattensströmarna markeras de grunda partierna med björkslanor.
Nu ska vi gå Standemast route (vilket innebär kanaler med masten på) i några dagar till Amsterdam så får vi se om vi går ut i Nordsjön där, eller om vi fortsätter kanaler till Rotterdam.

KOMMENTARER:

 • Maria säger:
  2013-08-06 | 21:09:30

  Ser att ni är i Groningen nu! Hoppas allt går som det ska och att ni får härliga dagar!!! Kram Maria

  Svar: Ja vi har varit där och det var bra. Nu har vi landat i Lemmer men det vet du ju eftersom vi nyss pratat i telefonen. Kram
  signetillhavs.blogg.se

 • Lotte säger:
  2013-08-06 | 21:39:39
  Bloggadress: http://akleja.org/wordpress/

  Kul bild! Hoppas ni har det bra!
  Kram

  Svar: Vi har det jättebra! Hoppas du har det bra! Kram
  signetillhavs.blogg.se

 • Ditte Hagman säger:
  2013-08-06 | 23:20:38

  Vad roligt att ni la ut bild! Fin! Har ni fler? Vill gärna se Tores omskrivna frilla o förstås från era äventyr till lands o havs.
  För drygt 20 år sedan gjorde jag en skolresa med min dåvarande 9:a på pråm kanalvägen Amsterdam-Utrecht-Gouda-Rotterdam o tillbaka via Delft-Leiden. Eleverna och jag var supernöjda!
  Ha det bra! Kram!

  Svar: Ja vi har många bilder, och vi kommer att lägga ut fler, det är bara det att det är så stressiga dagar, man lägger till sent och hinner inte så mycket mer än att äta o duscha och på många ställen funkar inte WiFi så bra. Kram
  signetillhavs.blogg.se

Kommentera inlägget här: